Gästbok

Skriv gärna i gästboken om du har några frågor, information som du tror kan vara intressant eller om du vill komma i kontakt med mig.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Sara Lindhé Sara Lindhé skrev den 28 juli, 2020 den 14:02:
Hej, Vilken fantastisk hemsida, ett gediget och välskrivet arbete och jag är väldigt lyckligt lottad att du har skrivit så mycket om mina anor från Skaten. Jag hade ingen aning om att jag hade släkt i dessa trakter. Spenderade många långa sommarlov på Länsö hos mormor och morfar, och det är på morfars sida jag kan leta mig tillbaka till Hans Hansson och Margareta Johansdotter (Sats) via Jacob Hollstrand. Är rätt övertygad om att morfar inte heller hade en aning om detta släktband. Nyfikenheten hoppas jag på att stilla med ett framtida besök i trakten men till dess ser jag fram emot att läsa mer från dig och gräva i kyrkböcker. Vänligen, Sara Lindhé
Svar från admin: tommyedlund
Hej ! Roligt att du tycker om hemsidan. Hör av dej den dag du vill göra ett besök i trakten, du är välkommen till mej och du har avlägsna släktingar i byn Skaten. Jag hoppas du inte har missat Jacob Hollstrands bror Hans och hans berättelse som inbegriper både Bellman och Årstafrun.